Interactief »

@

De Karretrekkers Interactief

Beste bezoeker,

Welkom op het interactieve gedeelte van onze site. Wij, De Karretrekkers, zouden het fijn vinden mocht je hier een berichtje achterlaten op ons gastenboek. Zoals elke vereniging zijn immers ook wij benieuwd naar wat jij denkt over onze wagen, kostuums, ambiance, etc. Natuurlijk kun je ook anderen hun mening bekijken.

Dat is echter niet het enige wat hier te beleven valt. Nadat je jezelf hebt geregistreerd op ons interactieve gedeelte heb je toegang tot tal van andere delen en mogelijkheden op onze site.

Zo kun je een eigen profiel aanmaken zodat we jou wat beter leren kennen. Meteen krijg je ook toegang tot ons discussieforum, waar je naar hartelust kan discussiŽren met ons en andere bezoekers. Ook krijg je de mogelijkheid tot het toevoegen van commentaar in ons uitgebreide fotoalbum. Een tekstje of opmerking bij een foto maakt het geheel nog plezanter om te bekijken, nietwaar? Meteen na het inloggen krijg je desgewenst, een overzicht van de belangrijkste nieuwtjes op gebied van nieuws, sport, media,... Waarom nog tal van sites afsurfen als je op onze site alles meteen in een duidelijk overzicht krijgt voorgeschoteld?

Registreer je dus snel en kom mee het interactieve gedeelte van onze site ontdekken!

Veel plezier!Menu

» Gastenboek

» Registreer

Internet Explorer 7   Firefox 2   Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS!